Ons menu
Ons zorgvuldig samengestelde menu is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten.
LES HUÎTRES
OESTERS
DÉGUSTATION
PROEVERIJ OESTERS | 6 OF 12 STUKS
29 / 58
CREUSE | NORMANDIE NO.2
4,5
FINE DE CLAIRE | NORMANDIE NO.3
4,5
GILLARDEAU NO.3
6
LES CHARCUTERIE
SAUCISSON SEC 30 GR
DROGE WORST
8,5
JAMBON 40 GR
HAM
9
MAGRET DE CANARD SÉCHÉ
GEDROOGDE EENDENBORST
9
PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE
16 / 31
LAAT HET ONS WETEN INDIEN U EEN VOEDSELALLERGIE HEEFT.
LES ENTRÉES
VOORGERECHTEN
PATÉ PISTACHE ET ABRICOT
PATÉ MET PISTACHE EN ABRIKOOS GESERVEERD MET GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROÛTONS
15
BOUILLABAISSE PETITE
BOUILLABAISSE GESERVEERD MET ROUILLE EN GRUYÈRE
16,5
*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UI COMPÔTE
26
SAINT-JACQUES
GETOAST BRIOCHE MET MOUSSE VAN COQUILLE, ZALM EITJES, CHILI COMPOTE EN SUMAK
14
STEAK TARTARE
STEAK TARTAAR MET GEROOKTE MAYONAISE, ZWARTE KNOFLOOK, INGELEGDE BIET EN MOSTERDZAAD
SUPPLEMENT: OSETRA CAVIAR 10 GR. 25
16
ESCARGOTS
WIJNGAARDSLAKKEN MET GENOEG KNOFLOOK EN PETERSELIEBOTER
6 VOOR 15
12 VOOR 30
CROQUETTE D’AUBERGINE
HUISGEMAAKTE KROKET VAN AUBERGINE, GEFERMENTEERDE AUBERGINE EN BECHEMELSAUS
14
OEUF À LA COQUE AU CAVIAR
ZACHTGEKOOKT HOEVE-EI MET KAVIAAR (10 GRAM ASETRA AMOUR) EN BROODSOLDAATJES
30
50 GRAMMES ASETRA AMOUR CAVIAR SERVI AVEC BLINIS, CRÈME FRAÎCHE ET VODKA
ASETRA KAVIAAR 50GR MET BLINIS EN ZURE ROOM
115
LES PLATS PRINCIPAUX
HOOFDGERECHTEN
ENTRECÔTE DE BLACK ANGUS POUR DEUX
BLACK ANGUS ENTRECÔTE 500GR VOOR TWEE PERSONEN MET FRIET, SALADE EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
79
SUPPLEMENT FOIE GRAS € 10
Morue
SKREI MET GEROOKTE PALING, AARDAPPELMOUSSELINE MET KROKANTE BOERENKOOL EN BEURRE BLANC
32
PORTOBELLO
PORTOBELLO MET DUXELLES, CRÈME VAN TOPINAMBOER EN EEN TAMARINDE BARBECUESAUS
27
GRAND STEAK TARTARE
GROTE STEAK TARTAAR MET GEROOKTE MAYONAISE, ZWARTE KNOFLOOK, INGELEGDE BIET, MOSTERDZAAD EN FRIET
30
GRANDE BOUILLABAISSE
GRANDE BOUILLABAISSE GESERVEERD MET ROUILLE EN GRUYÈRE
32
SUPPLEMENT
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER 4 | SALADE 6 | GEKARAMELISEERDE WORTELTJES 5 | FRIET MET MAYONAISE 4
MENU DU CHEF
PROEVERIJMENU VAN DE CHEF
MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT, DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)
49,5
MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
59,5
MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, PLAT, FROMAGE ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT, KAAS OF PRE-DESSERT & DESSERT
68
SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN MET EEN MODERNE TWIST. HET MENU WORDT IEDERE 3 WEKEN GEWISSELD EN MONDELING TOEGELICHT AAN TAFEL.
LET OP: WIJ HOUDEN ALTIJD REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN, MITS DEZE EEN DAG VAN TEVOREN AANGEGEVEN ZIJN.
LES DESSERTS
ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
16.5
CREME BRÛLÉE AU YAOURT
YOGHURT CREME BRÛLÉE MET DUINDOORNBES EN KARAMEL POPCORN
14
CARRE CHOCOLAT
BROWNIE MET GEKARAMELISEERDE WITTE CHOCOLADE EN PURE CHOCOLADE MOUSSE
14
DESSERT DU JOUR
Dessert van de dag
15