Menu

Ons zorgvuldig samengestelde menu is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten.

La Petite Carte

HUITRES
OESTERS, CITROEN & MIGNONETTE
V.A. 3.5

ŒUF MAYONNAISE
EI, MOSTERD, CORNICHONS, HOLLANDAISE EN KROKANTE AARDAPPEL
4,5

PÂTE MAISON
MET PISTACHE & ABRIKOOS, GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROUTONS
8,5

ESCARGOTS
ZES WIJNGAARDSLAKKEN MET VOLDOENDE KNOFLOOKBOTER
15

PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE

16 / 31

CROQUETTE AUX CREVETTES
GARNALENKROKET MET AIOLI & CITROEN
9

PAIN AVEC DU BEURRE SALÉ
ZUURDESEMBROOD MET BEURRE FLEUR DE SEL

5

LES ENTRÉES

VOORGERECHTEN

STEAK TARTARE PETIT/GRAND
KLASSIEKE BEREIDING
Supplement Osetra Kaviaar 10 GR. 25
16/25

BETTERAVE JAUNE FUMÉE
DUNGESNEDEN GEROOKTE GELE BIET, ROMESCO, HAZELNOOT, DRUIF EN EEN DRESSING VAN ACETO BALSAMICO
14

*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UIENCOMPOTE
26

SAUMON FUMÉ
HUIS GEROOKTE ZALM MET ROOMKAAS EN GROENE PEPER, DILLE-AUGURK DRESSING EN KROKANTE ZEEWIER
16

LE BISQUE
ROMIGE KREEFTENBISQUE MET RIVIERKREEFT EN SINAASAPPEL
16,5

CELERI-RAVE
GEROOSTERDE KNOLSELDERIJ MET DUXELLES, BECHAMEL MET NOOTMUSKAAT EN WALNOTEN
13,5

LES PLATS PRINCIPAUX

HOOFDGERECHTEN

ENTRECOTE POUR DEUX (500GR)
ENTRECOTE VAN ROODBONT RUND MET SALADE, FRIET EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
80

SUPPLEMENT FOIE GRAS € 10

FILETS DE VIVE
GEROOSTERDE PIETERMAN FILET, LE PUY LINZEN EN VINAIGRETTE VAN VENKEL, PEER EN SAFFRAAN
25

LE POISSON DU MARCHE
DAGVERSE VIS VAN DE MARKT
dagprijs

CASSOULET AUX TOPINAMBOURS
CASSOULET VAN WITTE BONEN, TOPINAMBOER GEVULD MET GRUYERE, BALSAMICO UITJES EN SAUS VAN LAVAS
21

SUPPLEMENT
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER
5 | SALADE 6 | GROENTEN 5 | FRIET MET MAYONAISE 6

MENU DU CHEF

PROEVERIJMENU VAN DE CHEF

MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT ET DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)

49,5

MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT, PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT

59,5

MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, DEUXIÈME ENTREMET, PLAT ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, 2e TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
68

SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN MET EEN MODERNE TWIST. HET MENU WORDT TOEGELICHT AAN TAFEL.
WIJ HOUDEN ALTIJD REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN, MITS DEZE EEN DAG VAN TEVOREN AANGEGEVEN ZIJN.

LES DESSERTS

COUPE POIRE BELLE HÉLÈNE
GEPOCHEERDE PEER MET CRÈME CHANTILLY, AMANDEL, VANILLE IJS EN WARME CHOCOLADESAUS
9

DESSERT DU JOUR
Dessert van de dag
13

TARTE TATIN
GEKARAMELISEERDE APPEL MET EEN MISO KARAMEL EN VANILLE IJS
14

CRÈME BRÛLÉE
MET BOSBESSEN SORBET
14

ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
16.5

HEEFT U EEN SPECIALE GELEGENHEID?
VRAAG ONS GERUST NAAR DE DIVERSE FEESTELIJKE MOGELIJKHEDEN!

Contact