
Menu
Ons zorgvuldig samengestelde menu is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten.
La Petite Carte
HUITRES
OESTERS, CITROEN & MIGNONETTE
V.A. 3
ŒUF MAYONNAISE
EI, MOSTERD, CORNICHONS, HOLLANDAISE EN KROKANTE AARDAPPEL
4,5
PÂTE MAISON
MET PISTACHE & ABRIKOOS, GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROUTONS
8,5
ESCARGOTS
ZES WIJNGAARDSLAKKEN MET VOLDOENDE KNOFLOOKBOTER
15
PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE
16 / 31
CROQUETTE AUX CREVETTES
GARNALENKROKET MET AIOLI & CITROEN
9
CONFIT DE CANARD
GEKONFIJTE EENDENBOUT MET TOAST EN GROENE MOSTERD
9
PAIN AVEC DU BEURRE SALÉ
ZUURDESEMBROOD MET BEURRE FLEUR DE SEL
5
LES ENTRÉES
VOORGERECHTEN
STEAK TARTARE
KLASSIEKE BEREIDING
Supplement Osetra Kaviaar 10 GR. 25
16
PIZZETTE
GEROOKTE GELE WORTEL, MIERIKSWORTEL, KAPPERTJES EN ROOMKAAS
14
*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UIENCOMPOTE
26
LA NOUVELLE NIÇOISE
SALADE NIÇOISE, TONIJN MET KRIEL, TAGGIASCHE OLIJVEN, ANSJOVIS, EI EN HARICOTS VERTS
16
ENTREMETS
TUSSENGERECHTEN
LE BISQUE
ROMIGE KREEFTENBISQUE MET RIVIERKREEFT EN SINAASAPPEL
16,5
JOUE DE VEAU
KALFSWANG MET LE PUY LINZEN, KNAPPERIGE RADIJS EN PARMEZAANSE KAAS
17
LES ASPERGES
WITTE HOLLANDSE ASPERGES MET VADOUVAN EN DASLOOK
18,5
LES PLATS PRINCIPAUX
HOOFDGERECHTEN
CÔTE DE BŒUF POUR DEUX (800GR)
CÔTE DE BŒUF VOOR TWEE MET SEIZOENSGROENTEN EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
80
SUPPLEMENT FOIE GRAS € 10
LE POISSON DU JOUR
DAGVERSE VIS MET BEURRE BLANC SAUS
dagprijs
RAVIOLI
HUISGEMAAKTE RAVIOLI MET POMPOEN EN BEURRE NOISETTE
23,5
BAVETTE
RUNDER BAVETTE MET SEIZOENSGROENTEN EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
26,5
PINTADE
PARELHOEN MET MOUSSE VAN KIPPENLEVER, VERSE DOPERWTEN, OLIJVEN, AMANDELEN EN CÈPES
24,5
SUPPLEMENT
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER 5 | SALADE 6 | GROENTEN 5 | FRIET MET MAYONAISE 6
MENU DU CHEF
PROEVERIJMENU VAN DE CHEF
MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT, DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)
49,5
MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
59,5
MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, PLAT, FROMAGE ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT, KAAS OF PRE-DESSERT & DESSERT
68
SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN MET EEN MODERNE TWIST. HET MENU WORDT TOEGELICHT AAN TAFEL.
WIJ HOUDEN ALTIJD REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN, MITS DEZE EEN DAG VAN TEVOREN AANGEGEVEN ZIJN.
LES DESSERTS
ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
16.5
CRÊPES SUZETTE
CRÊPES MET GEKARAMELISEERDE SINAASAPPELSAUS, VANILLE IJS EN KLETSKOP
14
CARRÉ AU CHOCOLAT
CHOCOLADE BROWNIE MET BANANEN CRÈME, CRUMBLE VAN PINDA EN IJS VAN PINDA EN KARAMEL
14
DESSERT DU JOUR
Dessert van de dag
15