Menu

Ons zorgvuldig samengestelde menu is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten.

La Petite Carte

HUITRES
OESTERS, CITROEN & MIGNONETTE
V.A. 3

ŒUF MAYONNAISE
EI, MOSTERD, CORNICHONS, HOLLANDAISE EN KROKANTE AARDAPPEL
4,5

PÂTE MAISON
MET PISTACHE & ABRIKOOS, GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROUTONS
8,5

ESCARGOTS
ZES WIJNGAARDSLAKKEN MET VOLDOENDE KNOFLOOKBOTER
15

PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE

16 / 31

CROQUETTE AUX CREVETTES
GARNALENKROKET MET AIOLI & CITROEN
9

CONFIT DE CANARD
GEKONFIJTE EENDENBOUT MET TOAST EN GROENE MOSTERD
9

PAIN AVEC DU BEURRE SALÉ
ZUURDESEMBROOD MET BEURRE FLEUR DE SEL

5

LES ENTRÉES

VOORGERECHTEN

STEAK TARTARE
KLASSIEKE BEREIDING
Supplement Osetra Kaviaar 10 GR. 25
16

PIZZETTE
GEROOKTE GELE WORTEL, MIERIKSWORTEL, KAPPERTJES EN ROOMKAAS
14

*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UIENCOMPOTE
26

LA NOUVELLE NIÇOISE
SALADE NIÇOISE, TONIJN MET KRIEL, TAGGIASCHE OLIJVEN, ANSJOVIS, EI EN HARICOTS VERTS
16

ENTREMETS

TUSSENGERECHTEN

LE BISQUE
ROMIGE KREEFTENBISQUE MET RIVIERKREEFT EN SINAASAPPEL
16,5

JOUE DE VEAU
KALFSWANG MET LE PUY LINZEN, KNAPPERIGE RADIJS EN PARMEZAANSE KAAS
17

LES ASPERGES
WITTE HOLLANDSE ASPERGES MET VADOUVAN EN DASLOOK
18,5

LES PLATS PRINCIPAUX

HOOFDGERECHTEN

CÔTE DE BŒUF POUR DEUX (800GR)
CÔTE DE BŒUF VOOR TWEE MET SEIZOENSGROENTEN EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
80

SUPPLEMENT FOIE GRAS € 10

LE POISSON DU JOUR
DAGVERSE VIS MET BEURRE BLANC SAUS
dagprijs

RAVIOLI
HUISGEMAAKTE RAVIOLI MET POMPOEN EN BEURRE NOISETTE
23,5

BAVETTE
RUNDER BAVETTE MET SEIZOENSGROENTEN EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
26,5

PINTADE
PARELHOEN MET MOUSSE VAN KIPPENLEVER, VERSE DOPERWTEN, OLIJVEN, AMANDELEN EN CÈPES
24,5

SUPPLEMENT
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER
5 | SALADE 6 | GROENTEN 5 | FRIET MET MAYONAISE 6

MENU DU CHEF

PROEVERIJMENU VAN DE CHEF

MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT, DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)

49,5

MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT

59,5

MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, PLAT, FROMAGE ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT, KAAS OF PRE-DESSERT & DESSERT
68

SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN MET EEN MODERNE TWIST. HET MENU WORDT TOEGELICHT AAN TAFEL.
WIJ HOUDEN ALTIJD REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN, MITS DEZE EEN DAG VAN TEVOREN AANGEGEVEN ZIJN.

LES DESSERTS

ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
16.5

CRÊPES SUZETTE
CRÊPES MET GEKARAMELISEERDE SINAASAPPELSAUS, VANILLE IJS EN KLETSKOP
14

CARRÉ AU CHOCOLAT
CHOCOLADE BROWNIE MET BANANEN CRÈME, CRUMBLE VAN PINDA EN IJS VAN PINDA EN KARAMEL
14

DESSERT DU JOUR
Dessert van de dag
15

HEEFT U EEN SPECIALE GELEGENHEID?
VRAAG ONS GERUST NAAR DE DIVERSE FEESTELIJKE MOGELIJKHEDEN!