Menu
Ons zorgvuldig samengestelde menu is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten.
La Petite Carte
HUITRES
OESTERS, CITROEN & MIGNONETTE
V.A. 3.5
ŒUF MAYONNAISE
EI, MOSTERD, CORNICHONS, HOLLANDAISE EN KROKANTE AARDAPPEL
4,5
PÂTE MAISON
MET PISTACHE & ABRIKOOS, GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROUTONS
8,5
ESCARGOTS
ZES WIJNGAARDSLAKKEN MET VOLDOENDE KNOFLOOKBOTER
15
PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE
16 / 31
CROQUETTE AUX CREVETTES
GARNALENKROKET MET AIOLI & CITROEN
9
PAIN AVEC DU BEURRE SALÉ
ZUURDESEMBROOD MET BEURRE FLEUR DE SEL
5
LES ENTRÉES
VOORGERECHTEN
STEAK TARTARE PETIT/GRAND
KLASSIEKE BEREIDING
Supplement Osetra Kaviaar 10 GR. 25
16/25
BETTERAVE JAUNE FUMÉE
DUNGESNEDEN GEROOKTE GELE BIET, ROMESCO, HAZELNOOT, DRUIF EN EEN DRESSING VAN ACETO BALSAMICO
14
*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UIENCOMPOTE
26
SAUMON FUMÉ
HUIS GEROOKTE ZALM MET ROOMKAAS EN GROENE PEPER, DILLE-AUGURK DRESSING EN KROKANTE ZEEWIER
16
LE BISQUE
ROMIGE KREEFTENBISQUE MET RIVIERKREEFT EN SINAASAPPEL
16,5
CELERI-RAVE
GEROOSTERDE KNOLSELDERIJ MET DUXELLES, BECHAMEL MET NOOTMUSKAAT EN WALNOTEN
13,5
LES PLATS PRINCIPAUX
HOOFDGERECHTEN
ENTRECOTE POUR DEUX (500GR)
ENTRECOTE VAN ROODBONT RUND MET SALADE, FRIET EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
80
SUPPLEMENT FOIE GRAS € 10
FILETS DE VIVE
GEROOSTERDE PIETERMAN FILET, LE PUY LINZEN EN VINAIGRETTE VAN VENKEL, PEER EN SAFFRAAN
25
LE POISSON DU MARCHE
DAGVERSE VIS VAN DE MARKT
dagprijs
CASSOULET AUX TOPINAMBOURS
CASSOULET VAN WITTE BONEN, TOPINAMBOER GEVULD MET GRUYERE, BALSAMICO UITJES EN SAUS VAN LAVAS
21
SUPPLEMENT
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER 5 | SALADE 6 | GROENTEN 5 | FRIET MET MAYONAISE 6
MENU DU CHEF
PROEVERIJMENU VAN DE CHEF
MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT ET DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)
49,5
MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT, PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
59,5
MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, DEUXIÈME ENTREMET, PLAT ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, 2e TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
68
SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN MET EEN MODERNE TWIST. HET MENU WORDT TOEGELICHT AAN TAFEL.
WIJ HOUDEN ALTIJD REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN, MITS DEZE EEN DAG VAN TEVOREN AANGEGEVEN ZIJN.
LES DESSERTS
COUPE POIRE BELLE HÉLÈNE
GEPOCHEERDE PEER MET CRÈME CHANTILLY, AMANDEL, VANILLE IJS EN WARME CHOCOLADESAUS
9
DESSERT DU JOUR
Dessert van de dag
13
TARTE TATIN
GEKARAMELISEERDE APPEL MET EEN MISO KARAMEL EN VANILLE IJS
14
CRÈME BRÛLÉE
MET BOSBESSEN SORBET
14
ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
16.5