
Menu
Ons zorgvuldig samengestelde menu is geïnspireerd op seizoensgebonden ingrediënten.
La Petite Carte
HUITRES
OESTERS, CITROEN & MIGNONETTE
V.A. 3
ŒUF MAYONNAISE
EI, MOSTERD, CORNICHONS, HOLLANDAISE EN KROKANTE AARDAPPEL
4,5
PÂTE MAISON
MET PISTACHE & ABRIKOOS, GEKARAMELISEERDE ZILVERUITJES EN CROUTONS
8,5
ESCARGOTS
ZES WIJNGAARDSLAKKEN MET VOLDOENDE KNOFLOOKBOTER
15
PLATEAU CHARCUTERIE | 70GR / 150GR
CHARCUTERIE VAN ONZE ORIGINELE BERKEL-SNIJMACHINE
16 / 31
CROQUETTE AUX CREVETTES
GARNALENKROKET MET AIOLI & CITROEN
9
CONFIT DE CANARD
GEKONFIJTE EENDENBOUT MET TOAST EN GROENE MOSTERD
9
PAIN AVEC DU BEURRE SALÉ
ZUURDESEMBROOD MET BEURRE FLEUR DE SEL
5
LES ENTRÉES
VOORGERECHTEN
STEAK TARTARE 80GR/160GR
KLASSIEKE BEREIDING
Supplement Osetra Kaviaar 10 GR. 25
16/25
PIZZETTE
GEROOKTE GELE WORTEL, MIERIKSWORTEL, KAPPERTJES EN ROOMKAAS
14
*BRIOCHE NEUF*
GEBAKKEN EENDENLEVER, BRIOCHE, TRUFFELMAYONAISE MET KREEFT EN RODE UIENCOMPOTE
26
LA NOUVELLE NIÇOISE
SALADE NIÇOISE, TONIJN MET KRIEL, TAGGIASCHE OLIJVEN, ANSJOVIS, EI EN HARICOTS VERTS
16
ENTREMETS
TUSSENGERECHTEN
LE BISQUE
ROMIGE KREEFTENBISQUE MET RIVIERKREEFT EN SINAASAPPEL
16,5
JOUE DE VEAU
KALFSWANG MET LE PUY LINZEN, KNAPPERIGE RADIJS EN PARMEZAANSE KAAS
17
CHANTRELLES
CASSOULET VAN CANTHARELLEN, DOPERWTEN EN BONENKRUID MET SCHUIM VAN KARNEMELK
15,5
LES PLATS PRINCIPAUX
HOOFDGERECHTEN
ENTRECOTE POUR DEUX (500GR)
ENTRECOTE VAN ROODBONT RUND MET SEIZOENSGROENTEN EN BÉARNAISE SAUS OF BORDELAISE JUS
80
SUPPLEMENT FOIE GRAS € 10
MOULES MARINIÈRES
MOSSELEN IN WITTE WIJN, PERNOD EN KNOFLOOK
25
AGNEAU
GEBRADEN LAMSFILET MET EEN STOOF VAN LAMSNEK, AARDAPPEL MOUSSELINE, BOTERBONEN EN SALIE
27
LE POISSON DU JOUR
DAGVERSE VIS MET BEURRE BLANC SAUS
dagprijs
RAVIOLI
HUISGEMAAKTE RAVIOLI MET POMPOEN EN BEURRE NOISETTE
21
SUPPLEMENT
BROOD MET GEZOUTEN ROOMBOTER 5 | SALADE 6 | GROENTEN 5 | FRIET MET MAYONAISE 6
MENU DU CHEF
PROEVERIJMENU VAN DE CHEF
MENU DU CHEF À TROIS PLATS : ENTRÉE, PLAT, DESSERT
3 GANGEN | VOORGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT (OPTIONEEL VEGETARISCH)
49,5
MENU DU CHEF À QUATRE PLATS : ENTRÉE, ENTREMENT PLAT ET DESSERT
4 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT & DESSERT
59,5
MENU DU CHEF À CINQ PLATS : ENTRÉE, ENTREMET, PLAT, FROMAGE ET DESSERT
5 GANGEN | VOORGERECHT, TUSSENGERECHT, HOOFDGERECHT, KAAS OF PRE-DESSERT & DESSERT
68
SEIZOENSGEBONDEN SPECIALITEITEN MET EEN MODERNE TWIST. HET MENU WORDT TOEGELICHT AAN TAFEL.
WIJ HOUDEN ALTIJD REKENING MET EVENTUELE DIEETWENSEN, MITS DEZE EEN DAG VAN TEVOREN AANGEGEVEN ZIJN.
LES DESSERTS
ASSORTIMENT DE FROMAGES
ASSORTIMENT KAZEN VAN DE KAASKAMER
16.5
CRÊPES SUZETTE
CRÊPES MET GEKARAMELISEERDE SINAASAPPELSAUS, VANILLE IJS EN KLETSKOP
14
CARRÉ AU CHOCOLAT
CHOCOLADE BROWNIE MET BANANEN CRÈME, CRUMBLE VAN PINDA EN IJS VAN PINDA EN KARAMEL
14
DESSERT DU JOUR
Dessert van de dag
15